Cele mai noi articole
Instagram Radiodcnews Pagina de Facebook
Știri de interes
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Creșterea prețurilor la șaorma (doner kebab) a generat solicitări către guvernul german pentru un program de subvenții pentru a menține popularul preparat accesibil populației.
Sursa: captură Youtube SharpTone Records
Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai hotărât încă, Radio DC News îți propune piesa zilei: Unfamiliar, interpretată de trupa Currents.
Captura Instagram
Jennifer Lopez a strălucit la Met Gala purtând o rochie Schiaparelli ornată cu 2,5 milioane de mărgele.
Captura Instagram
Look-ul lui Kim Kardashian de la Met Gala 2024 este oficial aici: Un corset și un cardigan artizanal Maison Margiela uimitor de John Galliano.
Premiile Pulitzer 2024: Conflictul din Gaza în lumina reflectoarelor / Foto: Agerpres
Războiul din Gaza s-a aflat în centrul premiilor Pulitzer 2024 anunţate luni, distincţiile anuale americane pentru presă şi literatură acordând o menţiune specială jurnaliştilor care acoperă conflictul dintre Israel şi Hamas, transmite AFP.
Sursa: captură Youtube Poets of the Fall
Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai hotărât încă, Radio DC News îți propune piesa zilei: Carnival of Rust, interpretată de trupa Poets of the Fall.
Sursa Foto: FreePik
Rusia a avertizat luni Marea Britanie că dacă Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalaţiilor şi echipamentelor militare britanice amplasate atât în Ucraina cât...
Captura Youtube
Pepe a surprins industria muzicală cu noul său single ce marchează o introspecție profundă în propria sa viață. Piesa aduce în prim-plan o temă sensibilă, relația cu fosta sa soție, stârnind curiozitatea și empatia ascultătorilor.
Robot
Cercetători din Israel apelează la inteligenţa artificială (AI) pentru a verifica numeroase documente în căutarea identităţii a sute de mii de evrei care au fost ucişi în Holocaust şi ale căror nume nu figurează printre cele din memorialele oficiale, transmite luni Reuters.
Fotografie de la Victoria Emerson/Pexels
Începutul unui nou capitol se află în fața lor.
FOTO: freepik @cofentist_tm
Conform unei noi cărți, Ivan Archivaldo Guzmán Salazar, fiul celebrului Joaquín "El Chapo" Guzmán, cunoscut pentru activitățile sale în lumea drogurilor, pare să își dedice timpul înainte de culcare explorării TikTok-ului, o platformă de socializare și divertisment.
Cod galben de inundaţii în şaşe judeţe, până luni seara
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, atenţionări Cod galben de inundaţii, valabile în orele următoare, pe râuri din judeţele judeţele Buzău, Vrancea, Neamţ, Bacău, Covasna şi Suceava.
Captura Youtube
Dumitru Constantin Dulcan a vorbit la "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre moarte, mai exact ce este moartea.
Captura Youtube
Maria Cârneci a copilărit cu Ion dolănescu și au avut o relație de prietenie cum rar întâlnești în zilele noastre. Artista a vorbit despre relația dintre ea și cântăreț.
Fotografie de la freestocks.org/Pexels
Trending-ul din România este dominat astăzi de 5 melodii, dintre care una are peste 15 milioane de vizualizări.
Fotografie de la Vera Arsic/Pexels
Semne clare că voi doi nu sunteți bine împreună.
Madonna a cântat în fața a 1,6 milioane de fani pe plaja Copacabana
Madonna a cântat sâmbătă seară, pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro, Brazilia, în fața celui mai numeros public pe care l-a avut vreodată.
Sursa: Freepik
Festivalul Opera Copiilor, unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate copiilor din București, revine în perioada 17 mai - 9 iunie cu o ediție vibrantă, plină de atracții în aer liber, spectacole de excepție și o mulțime de surprize.
Sursa: captură Youtube Fără Zahăr
Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că sărbătorim Paștele și toată lumea e adunată la masă, Radio DC News îți propune piesa Taranca, interpretată de trupa Fără Zahăr.
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
În ziua de Paște, există anumite lucruri pe care credincioșii ortodocși evită să le facă pentru a respecta tradițiile și învățăturile bisericești.
Eurovision
 Ediţia din 2024 a concursului Eurovision se deschide marţi la Malmo, în sudul Suediei, în umbra războiului din Gaza. În centrul discuţiilor se află participarea Israelului la competiţia cu o vechime de aproape 70 de ani, care reuneşte în acest an 37 de ţări şi se va încheia cu finala de...
Lumânare
Actorul cunoscut pentru rolurile sale din filmele Titanic şi Stăpânul inelelor, Bernard Hill, a murit duminică.
Care sunt cele mai populare tradiții, obiceiuri și superstiții de Paște
Sursa: Freepik
20 de căței așteaptă cu nerăbdare să fie adoptați și să ofere iubire familiilor iubitoare.
Sursa: Adele, Facebook
Adele, una dintre cele mai apreciate și iubite voci din industria muzicală, își sărbătorește ziua de naștere pe 5 mai. Cu această ocazie, îi urăm "La mulți ani!" și aducem omagiu uneia dintre cele mai talentate și influente artiste ale generației sale.


DC Media Group Audience


pixel